Framtidens håndball-Norge

Med store forbilder både på herre- og kvinnesiden innen håndballidretten har Norge store visjoner i tiden som kommer. Små og store håndballklubber og små og store håndballspillere er med på å forme håndball-Norge fremover.

På mange måter har vi lært mye og fått mange gode erfaringer fra de store spillerne. Disse erfaringene har vært med på å forme oss som håndballnasjon, og vil hjelpe oss i arbeidet framover. For barne- og ungdomsidretten er det spennende å delta i en idrett som har et så stort folkelig engasjement, og på elitenivå har erfaringene dannet et grunnlag som tilsier at Norge vil holde seg i toppen også framover. Det er ingen tvil om at gullfeberen eksisterer i Norge hver gang de norske elitespillerne er på banen, og dette er selvsagt noe vi skal jobbe for å opprettholde.

De små klubbene, som Kattem IL Håndballklubb, er kanskje små i det store bildet, men likevel er det hver eneste håndballspiller i hver eneste håndballklubb over hele landet som skaper engasjementet i denne flotte idretten. Med støtte fra Norges Håndballforbund og engasjerte trenere, foreldre, støtteapparat og sponsorer har vi all grunn til å fortsette å utvikle idretten i hver enkelt håndballklubb, regionalt, nasjonalt og internasjonalt.